FACEBOOK COVER 960

KOCKAFESZT Békásmegyer

Immár negyedik alkalommal érkezik a KOCKAFESZT Békásmegyerre. Nem csoda, hogy ez az egyik kedvenc KOCKAFESZT-ünk. Idén ismét várunk Titeket, csupa új, Budapesten még soha be nem mutatott egyedi LEGO terepasztallal és még több játszóházas teremmel.

Az alábbiakban minden hasznos és fontos információt megtalálsz.

KOCKAFESZT Békásmegyer
Március 19 és 20., mindkét napon 10-18-ig
Békásmegyeri Közösségi Ház

Jegyinfó:

Jegyek a helyszínen kaphatók. Valamennyi jegy egyszeri belépésre jogosít. A gyerekek a jegyek mellé két darab kupont kapnak, melyekkel szabadon részt vehetnek az egész nap folyamatosan induló játékok, versenyek valamelyikén. (Részletes program ITT.)

Felnőtt jegy: 700 HUF | Gyerek jegy (1-14 év): 500 HUF | Családi (2 felnőtt + 2 gyerek): 2000 HUF

Az első életévüket be nem töltött gyerekek ingyen jöhetnek a rendezvényre. Továbbá, ingyenes belépést biztosítunk a szellemükben és/vagy mozgásukban korlátozott gyerekek számára.

Helyszín:

A Békásmegyeri Közösségi Ház pontos címe: 1039 Budapest, Csobánka tér 5.

FIGYELEM! A helyszín nem akadálymentesített, de a kiállítás alatt jelenlévő közreműködők segítenek a szintek közötti átjárásban. A rendezvény egyik főbb eleme, a kiállítás a földszinten, míg a játszóházak az emeleten kapnak helyet.

A házat tömegközlekedéssel a HÉV-et használva lehet a legkönnyebben megközelíteni. Az 5-ös hév a Margit híd budai hídfőjétől indul. Békásmegyer megállóhelyen kell leszállni róla.

Elérhetőségek:

Kérdésed van? Amennyiben az jegyértékesítéssel, kitelepüléssel, csoportos látogatási szándékkal, megközelíthetőséggel és parkolási lehetőséggel kapcsolatos, keresd Harangozó Laurát a harangozo.laura-kukac-kulturkozpont.hu e-mail címen vagy a ház telefonvonalán: 06-92/314-120

Ha a programról, a kiállításról, a vendégkiállításról, vagy a szervező KLIKK LEGO rajongói klubról szeretnél kérdezni, keresd Kiss Károlyt a kiss.karoly-kukac-klikk.info.hu e-mail címen vagy a 06-30/24-30-104 telefonszámon.

Reméljük, veled is együtt játszhatunk, építhetünk!

Egy hozzászólás ehhez: „KOCKAFESZT Békásmegyer

Szólj hozzá!