futura 960

A FUTURA egy nagyszerű hely

A címben lévő gondolattal távoztunk fáradtan, de élményekkel telve Mosonmagyaróvárról, ahol a FUTURA élményközpontban tartottunk gyereknapot. A hétvégén a harmadik emeleten LEGO kockákból épült terepasztalainkból álló válogatást tekinthettek meg a látogatók, az első emeletre pedig játszóházat vittünk. A játszóházban óráról órára játékos építőversenyekkel és nyereményekkel vártuk a gyerekeket és szüleiket.

Remek volt egy olyan helyen bemutatni építményeinket, mint a FUTURA. A régi magtározóból lett tudományos élményközpontban rengeteg olyan játék és érdekesség található, ami máshol az országban aligha. Úgy a kicsik, mint a nagyobbak játékosan, érdekesen és szórakoztatóan ismerhetik meg a fizika, biológia, földrajz és kémia alapvető jelenségeit, illetve a kistérséget. Bízunk benne, munkákkal sikerült a hely nívójához méltó módon megjelenni. Köszönjük a lehetőséget!

A KLIKK legközelebb a prágai LEGO Kids Fest-en lesz látható, ahol a saját tervezésű és építésű Csoda Kitty szobrunkat állítjuk majd ki.

A bejegyzést Karcsi írta ekkor: 2015. 06. 01. | Kategória: Egyéb

Szólj hozzá!