LUG nagykövet

Kedves Látogatónk!

A KLIKK LEGO hobbi- és kiállítóközösség azon hazai klubok egyike, melyet a LEGO cég RLUG-ként (Recognized LEGO User Group) tart számon, azaz elismert LEGO rajongó csoportként. A megtisztelő címet több, a cég által támasztott kritériumnak eleget téve érdemeltük ki.

Ez azt jelenti, hogy a KLIKK olyan elismert országos klub, mely a LEGO cég szabályait és a LEGO brand-re vonatkozó valamennyi irányelvét betartja működése során, rendezvényeink színvonala, tartalma így szintén összhangban van ezekkel. Mindezen túl állandó kapcsolatban állunk úgy a dán központtal, mint a hazai irodával, folyamatos visszajelzéseket adunk, ötleteinkre jóváhagyásokat kérünk, erőfeszítéseket teszünk a LEGO rajongói közösség jobbá tételéért idehaza és nemzetközi szinten is. Dedikáltan a LEGO rajongók hobbiéletének színesítésén fáradozunk, képviseljük véleményüket a cég előtt.

E munkának megszervezője és végrehajtója, a klubok kapcsolattartója egy nagykövetnek nevezett LEGO rajongó, aki a LEGO Ambassador Network programon keresztül közvetlenül is rendszeres kapcsolatban áll a világ összes elismert klubjának képviselőjével és a LEGO munkatársaival. A KLIKK LUG nagykövete én vagyok.

Hisszük, hogy a LEGO kockák segítségével nem csak látványos alkotásokat, de nagyszerű közösséget is építhetünk. Elképzelésünk szerint e közösségnek a LEGO termékek valamennyi felhasználója és élvezője a részese, legyen az felnőtt rajongó, gyermek vagy a csemetéjük kreativitását támogató szülő. Bár klubunk a kockák felnőtt szerelmeseit fogja össze csapattá, hobbink megélése során nem feledjük, hogy a LEGO gyerekeknek készült játék.

A fentiek alapján szívesen fogadok bármilyen kérdést vagy észrevételt, amely nem rendezvényekkel kapcsolatos, technikai jellegű, hanem a klubéletre, a játékra, a LEGO készletekre, a hobbira vonatkozik. Építsünk együtt!


Kiss Károly