LEGO® rajongóknak

LEGO® rajongóként egy idő után akarva-akaratlanul érdekelni kezd, más hogyan LEGO®-zik? Hogyan gyűjti a készleteket, mik tetszenek neki, hogyan tárolja a kockákat, mit épít, mi a véleménye, mit cserélne el? A KLIKK egy remek közösség, mely egybegyűjti mindazokat, akik szeretik a LEGO®-t, függetlenül attól, hogy fiatalok vagy idősek, lányok vagy fiúk. A legelszántabb rajongóktól kezdve a lelkes anyukákon keresztül a mezei érdeklődők mind itt vannak, egy helyen, egy klubban.

A KLIKK-ben lehetőséget kapsz arra, hogy elmondd véleményedet. Ezt egyszerre több online felületen és változatos programokon teheted meg. Bemutathatod saját kreációdat, online és offline is, így aztán akár több ezren láthatják, mit építesz. Úgy gondoljuk, nincs rossz építmény, csak határtalan képzelőerő és kreativitás!

A KLIKK oldalain számos érdekességet és hírt találsz a LEGO®-ról. Több közösségi és saját oldalunk közül bármelyiket választhatod, semmi fontosról nem fogsz lemaradni. Oldalainkon sok hivatkozást is találsz más tartalmakra és angol nyelvű oldalakra is.

Azzal, hogy regisztrálsz a KLIKK weboldalán, Te is tagja leszel a közösségnek. Regisztrált tagként több magyar LEGO® márkaboltban is kedvezményekre vagy jogosult. A kedvezményeken kívül a regisztrált tagok közösen is vásárolhatnak, bolhapiacunkon eladhatják fölöslegessé vált kockáikat, vásárolhatnak a hirdetőktől és csereberélhetnek is.

Ha ennél is többre vágysz és úgy érzed, magad is részt vennél a közösség életének szervezésében, szívesen látunk segítőink vagy akár állandó kiállítóink között, sőt, a szervezőcsapatban is! Rajongóként is részt vehetsz blogunk és más online felületünk szerkesztésében, kiállításaink és egyéb eseményeink megszervezésében.

Örülünk, hogy itt vagy, köszönjük, hogy velünk vagy! KLIKK! Nincs szebb hang, mint két LEGO® kocka találkozásáé.