Megrendelőknek

Kedves rendezvényszervező!

Ha Ön egy igazán tartalmas, LEGO kockákra épülő rendezvényt szeretne városában, intézményében, jó helyen jár. A KLIKK LEGO rajongói klub öt éve szervez LEGO tematikájú játszóházakat, kiállításokat, családi hétvégéket, fesztiválokat.

Több, mint 100 négyzetméternyi, egyedi tervezésű és építésű LEGO terepasztalunk van mintegy 20 témakörben. Alkotásaink között megtalálhatók a legnépszerűbb termékcsoportokra épülő asztalok (például LEGO CITY, LEGO Friends, LEGO Star Wars) és az olyan különlegességek is, mint a fantáziavilág, a Harry Potter történet univerzuma vagy épp óriás LEGO szobrok. Játszóházi eszközpalettánk hasonlóan sokszínű: 10 különféle építőcsomag áll a megrendelők rendelkezésére.

A műanyag kockák iránti szeretetünk, lelkesedésünk és tapasztalatunk a biztosíték arra, hogy akármilyen rendezvényt is álmodnak meg, mi minőségi szolgáltatást fogunk nyújtani. Tartottunk már pár tucat gyereknek játszóházat céges családi délutánon és felnőtteknek workshop keretein belül, készítettünk dekorációt tudományos konferenciára és egyetemi nyílt napokra. Volt több száz fős gyerektáborban kiegészítő programunk. Szerveztünk már kisebb kiállításokat és családi hétvégéket valamint több ezer négyzetmétert betöltő fesztiválokat. Saját márkánk, a KOCKAFESZT a legnépszerűbb hazai LEGO rajongói hétvége: az elmúlt öt évben több tízezren vettek részt összesen a produkciósorozaton.

Kiterjedt online jelenlétünket aktívan hasznosítjuk annak érdekében, hogy a rendezvény minél sikeresebb legyen. Blog, weboldal, facebook oldal, más közösségi csatornák állnak rendelkezésre a reklámhoz, melyek színesebbé teszik, kiegészítik a rendezvények hírverését.

Ha felkeltettük érdeklődését, kérjük, vegye fel a kapcsolatot Kiss Károly rendezvényszervezőnkkel. Annak érdekében, hogy megkeresését követően minél pontosabb képet kapjunk a lehetőségekről és árajánlatot tudjunk készíteni, mindenképpen szükségünk lesz az alábbiakra:

  • hasznosítandó rendezvényterület méretek, alaprajz, műszaki rajz
  • felhasználható stabil asztalok, paravánok, vitrinek száma és mérete (magasság, szélesség, hosszúság)
  • elképzelések, igények összesítése
  • rendezvény tervezett időpontja

Nagyszabású rendezvény esetén fontos, hogy mielőbb időpontot foglaljon. Visszatérő és új ügyfeleink a legtöbbször már egy évre előre lefoglalják a legmegfelelőbb időpontokat. 2017-re még több nagyszerű dátum szabad, érdeklődjön!

Eddigi rendezvényeink összességét a referenciák menüpont alatt találja.

Reméljük, a jövőben közösen építünk, LEGO alkotásokat és szép sikereket. Várjuk megkeresését.