Kristina Alexanderson2

Megszűnik a KLIKK Fórum és Vásárlókör

Az elmúlt évek működését megvizsgálva a KLIKK csapata úgy döntött, 2016. június 1-től megszűnik a KLIKK Fórum és az ahhoz kapcsolt KLIKK Vásárlókör. A LEGO rajongók online társalgófelületének szánt és a nekik kedvezményeket biztosító rendszer megszűnésével együtt számos más változást hoz a KLIKK átfogó online megújulása.

Úgy a KLIKK Fórum, mint a Vásárlókör megszűnésekor saját tapasztalatainkra hagyatkozva döntöttünk. Előbbi esetén úgy látjuk, manapság a LEGO rajongók zömében más csatornákon beszélgetnek, a kedvezménykód pedig az állandó visszaélések, trükközések miatt kerül kivezetésre. Az is tény, hogy új honlapunk fórumán sosem nyújtottunk kiemelkedő felhasználói élményt.

A KLIKK Vásárlókörhöz csatlakozott boltok e bejegyzés megjelenésétől kezdve, tehát 2016. május 25-től nem kötelesek elfogadni a rendelésekkor megadott KLIKK kedvezménykódot, így mostantól valamennyi egyéni felhasználói kód érvénytelen.

E két elem megszűnése egy nagyobb változás részei csupán. Meglévő honlapunk másik szerverre költözik, valamint kiegészül további domain nevekkel, hamarosan pedig egy teljesen új honlapot is bemutatunk, melyen rendezvényeink lesznek kiemelve. A fejlesztés során előfordulhat, hogy a honlap átmenetileg nem lesz elérhető, illetve várható a már meglévő felhasználói regisztrációk teljes törlése. Javasoljuk, ha szükséges, a személyes üzeneteket, adatokat, fórumbeszélgetéseket a napokban igyekezzen mindenki elmenteni, archiválni. Köszönjük türelmeteket és megértéseteket.

| Kép: Kristina Alexanderson |

A bejegyzést Karcsi írta ekkor: 2016. 05. 25. | Kategória: Egyéb

Szólj hozzá!