Nekem ez a készletbontás nagyon furcsának tűnik:
1. Annak kellene szerveznie, aki a hajót vinné és nincs szüksége a többi cuccra! Senki nem fog ugyanis még + postaköltséget vagy egyéb energiát befektetni abba, hogy a legnagyobb tétel a birtokába kerüljön.
2. Mi olyan különleges van abban a Fémszakáll építményben? Van benne valami olyan alkatrész, amit máshol nem adtak ki? Szerintem házilag simán össze lehet rakni vagy akár a fémszakáll párbaj készletet átalakítani.
Egyébiránt ez a cucc olyan szinten drága, hogy nem látok esélyt bontásra.
Van egyáltalán épelméjű ember ebben az országban, aki megvenné?
1. Az, aki a hajót vinné, nem feltétlen akarja a nyakába venni a szervezést. Lehet viszont, hogy nem kellenek neki a figurát, és megörül annak, hogy valaki bont helyette. Amúgy is, nekem jutott eszembe először az ötlet.
2. Nézegettem képeken, és van benne jó pár olyan alkatrész, ami ha nem is csak itt szerepel, de nem túl gyakori, esetleg új, így macerás összevadászni bricklinkről. Ha megvenném a nagy Fémszakáll készletet, akkor már jóval kevesebbet kellene hozzátenni, de akkor még mindig lenne egy felesleges MicroManagerem, meg egy kupac alkatrészem. Reménykedem, hogy így kevesebb munkával, és főként kisebb anyagi befektetéssel megúszhatom a dolgot.
Én sehol sem láttam az érzelmi zsarolást MINDADDIG, amíg nem dobtad be a kislányos dolgot. Ki tudná erre azt mondani, hogy márpedig enyim lesz az a macska akkor is! Vidd, add neki, játsszon vele!
Érzelmi a zsarolás, mert te viszed ezt az oldalt, ami iránt érzelmeket táplálok.