Bontás: 70810 MetalBeard’s Sea Cow

Címlap Fórumok Börze Közös vásárlások Bontás: 70810 MetalBeard’s Sea Cow

• Készítő
    Témakör

Sziasztok!

Van valaki, akit érdekelne ennek a készletnek valamelyik része? Nekem igazából csak a Metalbeard figura kellene, meg esetleg Benny, de róla hajlandó vagyok lemondani, ha máshogy nem megy. Szóval igazából a kérdés az, hogy Metalbeard nélkül érdekel-e valakit/valakiket a készlet?

http://brickset.com/sets/70810-1/MetalBeard-s-Sea-Cow
    http://klikk.blog.hu/2014/02/17/70810_femszakall_tengeri_tehene

Hajó - ?
    Kanapé - ?
    Kis MicroManager - ?
    Nagy MicroManager - ?
    MetalBeard - petamas
    UniKitty - maple79
    Benny - petamas, de a köz érdekében lemondok róla, ha kell
    Emmet - ?
    Vitruvius - ?
    Wyldstyle (Vadóc) - ?

14 válasz megtekintése - 1-14 / 14
  • Szerző
    Válasz

Rég szerveztem ilyesmit, kifelejtettem a lényeges adatokat, bocsánat.

Budapesten és Szegeden tudom személyesen átadni a cuccokat, egyébként posta. Fizetés nagyobb összeg esetén előre, kisebb tételeket lehet átvételkor is teljesíteni.

Előre ármeghatározásban én rossz vagyok, úgyhogy ezt szerintem majd akkor beszéljük meg, ha van érdeklődő.

Engem a tengeribeteg Unikitty érdekel, fogalmam sincs mennyit érhet

Engem a tengeribeteg Unikitty érdekel, fogalmam sincs mennyit érhet

Meglátjuk. Sok múlik azon, hogy aki a hajót viszi, ő mennyit szeretne fizetni.

Szerintem a hajó simán vagy 50e… de nem vagyok profi a saccolásban, lehet nem ér annyit, a Vitrovius, Vadóc és Emmet figurákat nem nehéz belőni mert sok szettben vannak

Én írtam a blogon, hogy érdekelne a Tengeribeteg Kitty. Az nem számít egy stipi-stopinak? Légyszilégyszi!

Én írtam a blogon, hogy érdekelne a Tengeribeteg Kitty. Az nem számít egy stipi-stopinak? Légyszilégyszi!

Ez érzelmi zsarolás! Tudod mit? Játsszátok le maple79-cel, licitáljatok, vagy hasonló. Amúgy az is lehet, hogy a többiek miatt végül olyan ár jön ki, amit csak az egyikőtök hajlandó megfizetni, de ez még a jövő zenéje. Egyelőre nem merek ígérni semmit. Nincs ötleted valakire, akinek kellhet a hajó maga? (Az lesz a nehezen elpasszolható tétel…)

… ha már érzelmi zsarolásnál tartunk, nem nekem kellene a cica, hanem kislányom szeretné

Én sehol sem láttam az érzelmi zsarolást MINDADDIG, amíg nem dobtad be a kislányos dolgot. Ki tudná erre azt mondani, hogy márpedig enyim lesz az a macska akkor is! Vidd, add neki, játsszon vele!

Nekem ez a készletbontás nagyon furcsának tűnik:
    1. Annak kellene szerveznie, aki a hajót vinné és nincs szüksége a többi cuccra! Senki nem fog ugyanis még + postaköltséget vagy egyéb energiát befektetni abba, hogy a legnagyobb tétel a birtokába kerüljön.
    2. Mi olyan különleges van abban a Fémszakáll építményben? Van benne valami olyan alkatrész, amit máshol nem adtak ki? Szerintem házilag simán össze lehet rakni vagy akár a fémszakáll párbaj készletet átalakítani.

Egyébiránt ez a cucc olyan szinten drága, hogy nem látok esélyt bontásra.
    Véleményem szerint a bontás eleve halára van ítélve.

Nekem ez a készletbontás nagyon furcsának tűnik:
    1. Annak kellene szerveznie, aki a hajót vinné és nincs szüksége a többi cuccra! Senki nem fog ugyanis még + postaköltséget vagy egyéb energiát befektetni abba, hogy a legnagyobb tétel a birtokába kerüljön.
    2. Mi olyan különleges van abban a Fémszakáll építményben? Van benne valami olyan alkatrész, amit máshol nem adtak ki? Szerintem házilag simán össze lehet rakni vagy akár a fémszakáll párbaj készletet átalakítani.

Egyébiránt ez a cucc olyan szinten drága, hogy nem látok esélyt bontásra.
    Van egyáltalán épelméjű ember ebben az országban, aki megvenné?

1. Az, aki a hajót vinné, nem feltétlen akarja a nyakába venni a szervezést. Lehet viszont, hogy nem kellenek neki a figurát, és megörül annak, hogy valaki bont helyette. Amúgy is, nekem jutott eszembe először az ötlet.
    2. Nézegettem képeken, és van benne jó pár olyan alkatrész, ami ha nem is csak itt szerepel, de nem túl gyakori, esetleg új, így macerás összevadászni bricklinkről. Ha megvenném a nagy Fémszakáll készletet, akkor már jóval kevesebbet kellene hozzátenni, de akkor még mindig lenne egy felesleges MicroManagerem, meg egy kupac alkatrészem. Reménykedem, hogy így kevesebb munkával, és főként kisebb anyagi befektetéssel megúszhatom a dolgot.

Én sehol sem láttam az érzelmi zsarolást MINDADDIG, amíg nem dobtad be a kislányos dolgot. Ki tudná erre azt mondani, hogy márpedig enyim lesz az a macska akkor is! Vidd, add neki, játsszon vele!

Érzelmi a zsarolás, mert te viszed ezt az oldalt, ami iránt érzelmeket táplálok.

Engem érdekelne Benny

Viturvius érdekelne

Kockashop.hu olcsóbban adja kemény 40 Ft-al a készletet mint a LEGO®.com

kvp

Wyldstyle elkelt már? Engem érdekelne…

14 válasz megtekintése - 1-14 / 14

Be kell jelentkezni a témakör megválaszolásához.

Címlap Fórumok Börze Közös vásárlások Bontás: 70810 MetalBeard’s Sea Cow