Kedvenc téma

Címlap Fórumok Fórum Gyűjteményeink Kedvenc téma

• Készítő
    Témakör

Melyik a kedvenc volt/jelenlegi témátok? Írjátok meg nekünk!

14 válasz megtekintése - 1-14 / 14
  • Szerző
    Válasz

A “gyári” Lego-témák közül az én kedvencem a Castle és a Town. Mindkét esetben a '80-as években kiadott készletek tetszenek a legjobban.

Régi nagy kedvenc az első kalózos évad.
    A legújabbak közül a Castle tetszik és a Modular Buildings sorozat.

Nekem kedvencem a Western, Kalóz, Lovag, Viking.
    City téma is nagyon bejön, de ebbe már nem fogtam bele.
    Pedig a legszerteágazóbb téma rengeteg lehetőséggel.
    Most viszont úgy látom hogy a témák lassan kimúlnak és csak azok mennek ami a mozikban is.
    Hasonló ehhez és tetszett a friss témákból: Gyűrűk ura, Karib tenger kalózai.

Régen nem volt kedvenc, jöhetett bármi ami Lego. (talán a Pirate vonal Islanders altémája tetszett a legjobban, és az Adventurers szettek) Ez mostanában sem változott sokat. De amik idén nagyon tetszenek azok az új Dino-s készletek. Tervben van az összes beszerzése.
    Amik még nem okoztak csalódást, azok a Cretor cuccok. Egyre jobbakat adnak ki szerintem.
    Nem rég óta a Ninjago készletek is tetszenek, imádom a különböző extra fegyvereket, és ha gyerek lennék vívnám a pörgettyűs csatákat (egyébként most is, ha lenne még egy ilyen őrült mint én, aki ellen játszhatnék ).

Nekem a Castle/Kingdoms a kedvencem. Nagy kár, hogy megszűnt.

Western,Castle, Kingdoms, Star Wars,

A kedvenc témám a CITY/város. Épül is a nagy városom, szerintem legkésőbb május végére készen is vagyok az első nagy háztömbbel. Nagy hiányossága lesz a városnak a vonat, de majd csak erre is sorra kerül.

Viszont, amikre 2-3 éve kaptam rá ismét, a filmeket-meséket megjelenítő készletek. A Karib tenger kalózai és Harry Potter készletek a minőségükkel ragadtak meg, a filmeket amúgy is szeretem. A Star Wars készleteknek a részletgazdagsága és a figurái bűvöltek el. De Toy Storyból és Verdákból is szemezgetek. És most itt vannak ezek a szuperhősök is, na tessék!

kvp

A gyári témákból nekem is a castle, a town és az újabb city készletek a kedvenceim. Castle-ból a falcon-ok, town-bol pedig a vonatok, főleg a szürkesines korszak (12V/4.5V-os) vonatjai. Saját alkotások terén épitésben pedig egyértelműen a vonatok, ezen belül is a magyarok…

Nekem a technic, amiben a gyűjtés mellett építek is. Eddig 150 moc(ami nem kicsi, stb, tehát mocnak minősül - nem volt még időm mindet feltölteni) és kb. 40 készlet van meg.

A techniken kívül még a minifig előtti town kedvelt témám(amiben úgy kell összerakni a figeket, de méretükben megegyeznek a minifigekkel, pl: http://www.bricklink.com/SL/550-2.jpg?0 .

Nekem a történelmi témájúak a kedvenceim: Castle, Viking, Pirates, Western

Adventures volt a kedvencem. Annak idején mind nagyon tetszett, de főleg az első kettő (sivatagi, esőerdős)

Régen (15+ éve) Castle, Town, Space, kicsit később Technic is. Újabban csak a Castle-t kezdtem el ismét, ahhoz veszek készleteket is, meg szintén kastélyos célú felhasználásra némi Creatort, alapkockákat, CM sorozatból a releváns figurákat stb.

Gyűrűk Urát fogom gyűjteni még most. Nem áll távol ez sem a kastélytól.

A kedvenc témáim: Castle, Gyűrűk Ura, Pirates, Town-City, Star Wars.

Az első helyen a Castle áll, egyszerűen imádom ezt a témát!

Még a régi LEGO® systemes űrös témák és abból is főleg az Ice Planet széria!

A mágnesek, a mozgatható karok és az a sok színes átlátszó műanyag… emlékszem a piros 1x1es kis elemeket még a karácsonyfa fényében nézegettem, hogy milyen szépen csillognak. Egyszerűen magával ragadó volt gyerekként, sajnos már kiveszett belőlem ez az érzés… de hát nem is nézhetek rá úgy minden LEGO® dobozra mintha az első lenne! (sajnos)

Szóval lefordítva a nosztalgiázást: lehet azért tetszett annyira, mert az volt az első LEGO®-s élmény, mikor minden apró részletet szinte magamba szívtam és azóta már nem tud egy készlet sem felmutatni annyi újdonságot, mint az.. az az egy

14 válasz megtekintése - 1-14 / 14

Be kell jelentkezni a témakör megválaszolásához.

Címlap Fórumok Fórum Gyűjteményeink Kedvenc téma